Smulweb.nl maakt gebruik van cookies

Graag houden wij onze website gratis, daarom maken wij gebruik van cookies en vergelijkbare meettechnieken. Hiermee kunnen wij uw instellingen onthouden en de website optimaliseren. Daarnaast kunnen wij voor advertenties een vergoeding ontvangen. Meer over cookies leest u hier.

Om verder te gaan naar de website,
verzoeken wij u om akkoord te geven.

Gaat u hiermee akkoord?

Ja, ik accepteer de cookies
  1. Home
  2. Recepten
  3. Hoofdgerecht
  4. Nederlandse keuken
  5. Eenpansgerecht met Rundvlees en Groenten

Eenpansgerecht met Rundvlees en Groenten

Door: tre_tre

  • Nederlands Hoofdgerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op 06-03-2006

Ingrediënten 2 personen


350 gram klapstuk (borstlappen)
350 gram aardappelen
100 gram wortelen
100 gram uien
paar zilveruitjes
paar champignons
vers gemalen peper ,zout en aromat
1 el allesbinder
1 laurierblaadje


Verder heb je nodig


Pan


Ontdek meer:

Voorbereiding

Snijd de geschilde aardappelen en schoongemaakte wortelen in grove stukken en klapstuk aan dobbelstenen.
Breng een halve liter water aan de kook en doe het klapstuk en laurierblaadje erin.
Doe het deksel op de pan en laat het vlees
op laag vuur ca.1.5 uur zachtjes trekken.
Voeg nu,met uitzondering van de allesbinder, de rest van de ingredienten toe, sluit de pan
opnieuw en laat alles nog een half uur trekken.
Bind de saus daarna met allesbinder en breng
eventueel op smaak met versgemalen peper,
zout en /of aromat.

Bereidingswijze

Heet serveren.

Serveertip

De genoemde groenten zijn maar voorbeelden.Lekker in zo .schotel is bijvoorbeeld ook prei, Maar verder kunt u ook selderie gebruiken, een paar takjes selderij,
stukjes of reepjes paprika, bloemkool of broccoli.



Deel dit recept

Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van tre_tre
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top