sate

  • Indonesisch,
  • 0-10 min.
  • Geplaatst op 06-03-2006

Deel dit recept

Ingrediënten
1 kg vlees, het lekkerste met varkenshaas of kip.
1 Ui, 3 teentjes knoflook, 2 eetlepels bruine suiker, ketjap, bouillonblokje, peper en zout
Boodschappen bestellen
Benodigdheden
sateprikkers

Voorbereiding

Vlees in blokjes snijden. Knoflook persen, ui fijn snijden, boillonblokje fijn maken. Alle ingredienten mengen en minstens een half uur (een hele dag mag ook)laten staan in de koelkast.

Bereidingswijze

Vlees aan stokjes steken, ong. 3 a 4 blokjes vlees per prikker.
Grillen of BQ, tijd afhankelijk van vleessoort en dikte.

Serveertip

Lekker met satesaus of een ketjapsaus.

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten