Panang Mu

  • Thais, Hoofdgerecht
  • 10-20 min.

Deel dit recept

Ingrediënten
300 g varkensvlees (haasje)
2 eetlepels rode curry pasta
3 eetlepels olie
150 g boontjes
baby mais
250 ml kokosmelk
2 eetlepels vis saus (nam pla)
1 koffielepel palmsuiker
50-100 ml water
Boodschappen bestellen

Bereidingswijze

Varkensvlees in reepjes snijden.
Verwarm de olie, breng de currypasta in de olie en roerbakken totdat de geuren vrijkomen. Doe het vlees erbij en bak gedurende 5 minuten.
Doe de kokosmelk, vissaus, palmsuiker en het water erbij en roer goed. Laat even zachtjes pruttelen en doe dan de boontjes erbij en de babymais. Laat nog even zacht pruttelen (enkele minuten). Serveren met rijst.

Log in om een reactie te plaatsen

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

timslh avatar

Kooktip!

Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Doorsturen

Home Recepten