Ger1958

300 g aardappels
200g spruitjes
100 g spekreepjes
1 ui gesnipperd
2 t knoflook geperst
1 doosje kastanje champignons
1/2 rookworst
1 gerookte kipfilet
Wok
Kook de geschilde aardappels en maak er een puree van.
Kook de spruitjes gaar.
Verwarm de rookworst 20 minuten in warm water.
Snipper de ui en pers de teentjes knoflook uit.
Snij de champignons in blokjes de kipfilet in kleine stukjes.
Bak de spekreepjes in de wok krokant.
Doe de ui en knoflook erbij, bak deze glazig.
De kipfilet toevoegen en nog even roerbakken.
Voeg de champignons, de gare spruitjes en de
rookworst in halve plakjes gesneden toe.
Roerbak dit nog even.
Spatel de puree door het wokgerecht, zodat het een grof karakter blijft houden en niet fijn gestampt is.
Lekker met zelf gemaakte jus.
Nog wat extra rookworst of sla- of blindevinken
Marianvanderoedel 18-12-2019
Gisteren gemaakt,zonder de gerookte kipfilet, en we vonden het héérlijk! Deze komt zeker vaker op tafel!
marianneoud 23-11-2017
Nou. Nu ga ik deze is maken.
peterwstam 14-09-2015
Heb het net gemaakt. Was lekker, maar ik had ook heel gauw genoeg van de hoeveelheid vlees... pas het gewoon de volgende keer aan. Bedankt!
kadzunk63 25-01-2014
Heb het net gegeten, heerlijk!
ruthbrock 23-01-2014
heb het geprint. lijkt me heerlijk