Adobo Marinade

  • Filippijns, Hoofdgerecht
  • 60-120 min.

Genoeg voor 1 kilo vlees.

Deel dit recept

Ingrediënten
125 ml sinaasappelsap
2 el limoensap
2 el wijn azijn
3 chilli pepers naar smaak
3 tenen knofloof
2 tl oregano
1/2 tl zwarte peper
1/2 tl zout
1/2 tl gemalen komijn
Boodschappen bestellen
Benodigdheden
Mes, schaal, pan, pureerstaaf

Voorbereiding

Leg de ingredienten in een schaal en pureer alles tot moes.

Bereidingswijze

Genoeg voor het marineren van een kilo vlees naar keuze en er 24 uur in laten liggen.
Om de zes uur het vlees omdraaien

Serveertip

Te gebruiken voor rund, lam, schaap en varkensvlees.

Dit recept is te vinden in:

Log in om een reactie te plaatsen

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

orphan avatar
orphan

Doorsturen

Home Recepten