Kalfsreepjes met krieltjes en sperzieboontjes

  • Hoofdgerecht
  • 10-20 min.
  • Geplaatst op 05-03-2006

Deel dit recept

Ingrediënten 4 personen
700 g panklare sperzieboontjes (c1000)
peper, zout
3 el olijfolie traditioneel
400 g hollandse kalfswok-reepjes
1 duopak voorgekookte krieltjes ? 700 g (c1000)
125 ml demi cr?me fra?che
2 el grove mosterd
2 el fijngeknipte bieslook (c1000)
Boodschappen bestellen

Bereidingswijze

Kook de sperzieboontjes in ruim kokend water met zout in ? 7 min. beetgaar en laat ze uitlekken.
Verhit 2 eetlepels olie en bak de met peper en zout bestrooide vleesreepjes omscheppend bruin. Neem het vlees uit de pan en voeg 1 el olie toe. Bak de aardappeltjes hierin ? 7 min. Voeg de sperzieboontjes toe en bak ze 2 min. mee. Voeg de vleesreepjes toe en bak ze 1 min. mee.
Klop in een kom de cr?me fra?che met de mosterd en schep het door het gerecht. Warm het gerecht goed door, breng op smaak met peper en zout en bestrooi met de bieslook.

Bron

C1000

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten