Thaise nasi met varkensreepjes en komkommer

  • Hoofdgerecht
  • 20-30 min.
  • Geplaatst op 05-03-2006

Deel dit recept

Ingrediënten 4 personen
1 pakje mix voor thaise nasi (conimex, 44 g)
3 el zonnebloemolie
400 g varkensreepjes naturel
400 g witte rijst
zout
2 el wokolie (conimex)
2 teentjes knoflook, gesnipperd
2 komkommers, geschild in repen
5 bosuitjes, in stukjes
50 g cashewnoten (zakje)
Boodschappen bestellen

Bereidingswijze

Klop in een schaal de marinademix met de zonnebloemolie en schep de vleesreepjes erdoor.
Kook de rijst in ruim kokend water met zout volgens de aanwijzingen op de verpakking gaar.
Verhit de wokolie in een wok of braadpan en fruit hierin de knoflook. Voeg het vlees toe en bak het al omscheppend bruin. Voeg de komkommer en de kruidenmix toe en bak het nog 2 min. mee.
Voeg de rijst en de bosui toe en roerbak het geheel 3 min. goed door. Bestrooi met de cashewnoten.

Bron

C1000

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten