Smulweb.nl maakt gebruik van cookies

Graag houden wij onze website gratis, daarom maken wij gebruik van cookies en vergelijkbare meettechnieken. Hiermee kunnen wij uw instellingen onthouden en de website optimaliseren. Daarnaast kunnen wij voor advertenties een vergoeding ontvangen. Meer over cookies leest u hier.

Om verder te gaan naar de website,
verzoeken wij u om akkoord te geven.

Gaat u hiermee akkoord?

Ja, ik accepteer de cookies
  1. Home
  2. Recepten
  3. Internationale keuken
  4. zoet en hartig brood

zoet en hartig brood

Door: orphan

  • Internationaal
  •  0-10 min.
  • Geplaatst op 04-03-2006

Ingrediënten 1 personen


2 sneden brood, 1 babybel, aantal dadels naar keuze


Verder heb je nodig


Mes,


Brood met exotisch tintje

Ontdek meer:

Voorbereiding

Ontpit de dadels en leg de babybel uit de koelkast, kan in een schaaltje 5 minuten op de verwarming gezet worden om smeerbaarder te worden

Bereidingswijze

Neem twee boterhammen, smeer de kaas erover uit. Beleg dit met de dadels en strijk eventueel de dadels wat uit.

Serveertip

Ik heb zelf speltbrood gebruikt. Als je boter gebruiken wilt kan dit ten alle tijden.



Deel dit recept

Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van orphan
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top