spercibonen met geitenkaas en noten

  • Multi-cultureel, Bijgerecht
  • 10-20 min.
  • Geplaatst op 04-03-2006

Deel dit recept

Ingrediënten 4 personen
1 dl olijfolie
1 eetl walnotenolie
2sjalotjes
1 teentje knoflook
1 thl thijm
1thl korianderzaad
1theel venkelzaad gekneusd
300gr verse geitenkaas in dikke plakken
600gr spercibonen
zout en peper
100gr walnoten
Boodschappen bestellen

Bereidingswijze

meng voor de marinade beide oliesoorten ,sjaloten,knoflook,thijm ,koriander en venkelzaadjes ,leg de plakken kaas in een schaal en schenk de marinade erover.
laat het 15 min intrekken,
kook de spercibonen in ongv 5 min beetgaar
schenk een beetje marinade van de kaas en roer dit samen met wat zout en peper door de uitgelekte spercibonen,rooster de walnoten in een niet te hete koekenpan tot ze gaan geuren,leg de plakken kaas op een stuk alufolie en laat ze onder de grill net smelten,serveer de kaas op de spercibonen en schenk er de rest van de marinade over
bestrooi met de walnoten

Serveertip

dit gerecht kan ook als voorafje geserveerd worden

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten