1. Home
  2. Recepten
  3. Nederlandse keuken
  4. Zalm
  5. Omeletrolletjes met roomkaas en gerookte zalm

Omeletrolletjes met roomkaas en gerookte zalm

  • Nederlands, Borrelhapje
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op 03-03-2006

Ingrediënten 36 personen


6 eieren - 2 eetlepels fijngehakte dille (evt. diepvries) - peper, zout - 150 gr verse roomkaas zonder kruiden -
2 eetlepels melk - 200 gram zalmsnippers of plakjes gerookte zalm


Verder heb je nodig


Garde - koekenpan - cocktailprikkers

Omeletrolletjes met roomkaas en gerookte zalm
Omeletrolletjes met roomkaas en gerookte zalm

Zalig borrelhapje. Gemakkelijk te maken en heel goed voor te bereiden. Hoeveelheid is goed voor plm. 36 stuks.
Wil je een vegetarische versie dan kun je ipv zalm in reepjes gesneden gedroogde tomaatjes ertussen doen.

Deel dit recept

Ontdek meer:

Voorbereiding

Eieren loskloppen met peper, zout en fijngehakte dille. Hiervan 6 dunne omeletjes bakken. Roomkaas losroeren met melk.

Bereidingswijze

Omeletjes bestrijken met de roomkaas en dun beleggen met de zalm. Stevig oprollen. In de koelkast laten opstijven. Zijkanten schuin afsnijden (worden niet gebruikt). Rollen in plm. 5 mooie brede schuine stukken snijden.

Serveertip

Op schaad bekleed met slablaadjes en eventueel gegarneerd met dille of bieslook serveren bij een koel glas witte wijn.



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van pwiggers


Reacties (13)

Bekijk alle reacties Ophalen reacties ... Bekijk minder reacties


Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van pwiggers
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top