Tapa van kleine tomaatjes en grote garnalen

  • Internationaal, Borrelhapje
  • 0-10 min.
  • Geplaatst op 01-03-2006

Deel dit recept

Ingrediënten
1 doosje kers/cherrytomaatjes (250 gram)

2 teentjes knoflook

200 g grote gekookte, gepelde (Noorse) garnalen

5 eetl. olijfolie

1 eetl. citroensap

zout en peper

1 eetl. fijngehakte peterselie
Boodschappen bestellen

Voorbereiding

Snijd de gewassen tomaatjes doormidden. Hak de gepelde tenen knoflook klein. Roer olijfolie, citroensap en knoflook door elkaar. Leg de garnalen minstens een uur in deze marinade.

Bereidingswijze

Bestrooi de kerstomaatjes met zout en peper. Schep ze in een bakje en meng de garnalen met de marinade door de tomaatjes. Strooi er peterselie over.

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten