worteltjestaart

  • Vegetarisch, Hoofdgerecht
  • 30-60 min.
  • Geplaatst op 01-03-2006

worteltjestaart in bladerdeeg, met aardappelen, boursin en uien (ken je het mopje met het konijn... vies he? maar dan ERG lekker!)

Deel dit recept

Ingrediënten 3 personen
2 winterwortels, 4 grote aardappelen, bladerdeeg, boursin, 2 uien, scheut (kook)room
Boodschappen bestellen

Bereidingswijze

Snijd de wortels en aardappels in dunne plakjes en kook ze gaar. Snijd de uien in ringen en bak ze. Bekleed een ovenschaal met bladerdeeg. Leg de wortel, aardappel en ui in laagjes in de schaal. Smelt in een steelpannetje op een zacht vuur de boursin en vermeng met een scheut room. Verdeel het mengsel over het gerecht. Bekleed alles met bladerdeeg en zet het in de oven op 180 graden (25 min.) Echt niet vies!!

Laatste reacties

smivla avatar
smivla 07-12-2015

Zeker niet vies. De uien zou ik een volgende keer wel fruiten of bakken en alleen bladerdeeg op de bodem.

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten