GEPOCHEERDE SCHOL MET CITROEN-APPELSAUS
- Nederlands, Hoofdgerecht
- 10-20 min.
- Geplaatst op 01-03-2006
Ingrediënten 1 persoon
1 schol {diepvries}.*sap van halve citroen.*? dl: witte wijn.*? kruiden -bouillontablet ?th.l: maizena.*2eetl: zure room.*? appel.* 1eetl:gewelde rozijnenBenodigdheden
pan-schuimspaan-lepels.Voorbereiding
in pan citroensap wijn en bouil:tabl:aan de kook brengen.schol in de bouil: leggen en in +-15 min: tegen de kook aan houden.met deksel op de pan.de schol met de schuimspaan uit de pan nemen. en met aluminiumfolie toedekken.?tl:maizena vermengen met de zure room en dit mensel al roerende aan de bouil: toevoegen tot een lichtgebonden saus ontstaat.de in plakjes gesneden appel en de rozijnen toevoegen. de schol nog even warmen in de saus. evt: garneren met een schijfje citroen. 335kcal:
Serveertip
serv: met 2gekookte aardappelen en worteltjes met peterselie totaal 445 kcal
Laatste reacties
Er zijn nog geen reacties