GEPOCHEERDE SCHOL MET CITROEN-APPELSAUS

  • Nederlands, Hoofdgerecht
  • 10-20 min.
  • Geplaatst op 01-03-2006

Deel dit recept

Ingrediënten 1 persoon
1 schol {diepvries}.*sap van halve citroen.*? dl: witte wijn.*? kruiden -bouillontablet ?th.l: maizena.*2eetl: zure room.*? appel.* 1eetl:gewelde rozijnen
Boodschappen bestellen
Benodigdheden
pan-schuimspaan-lepels.

Voorbereiding

in pan citroensap wijn en bouil:tabl:aan de kook brengen.schol in de bouil: leggen en in +-15 min: tegen de kook aan houden.met deksel op de pan.de schol met de schuimspaan uit de pan nemen. en met aluminiumfolie toedekken.?tl:maizena vermengen met de zure room en dit mensel al roerende aan de bouil: toevoegen tot een lichtgebonden saus ontstaat.de in plakjes gesneden appel en de rozijnen toevoegen. de schol nog even warmen in de saus. evt: garneren met een schijfje citroen. 335kcal:

Serveertip

serv: met 2gekookte aardappelen en worteltjes met peterselie totaal 445 kcal

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten