Varkensvlees in mosterdsaus
- Hoofdgerecht
- 30-60 min.
- Geplaatst op 01-03-2006
Lekker met andijvie en spaghettini of een gewoon aardappeltje
Ingrediënten 2 personen
2 karbonaden (schouder) of lapjes varkensvlees.1 grote ui in ringen
Boter
2 eetlepels grove mosterd
Beetje bouillon
1/4 l room
Zout, peper, bieslook of peterselie
Benodigdheden
braadpanBereidingswijze
Het varkensvlees aan beide kanten aanbraden,
een flinke ui toevoegen en even meebakken.
Een beetje bouillon erbij doen
en zo het vlees ongeveer 20 minuten laten stoven
.
De mosterd mengen met de room en wat peper en zout bij het vlees voegen.
Laat alles zo nog 30 minuten stoven.
Roer hier dan de bieslook of peterselie bij
Serveertip
Lekker met andijvie en spaghettini of een gewoon aardappeltje
body{background: url(http://members.lycos.nl/ibeks/hpbimg/103136393_2b3694ce9c.jpg)}--
Laatste reacties
Er zijn nog geen reacties