Varkensvlees in mosterdsaus

  • Hoofdgerecht
  • 30-60 min.
  • Geplaatst op 01-03-2006



Lekker met andijvie en spaghettini of een gewoon aardappeltje

Deel dit recept

Ingrediënten 2 personen
2 karbonaden (schouder) of lapjes varkensvlees.

1 grote ui in ringen

Boter

2 eetlepels grove mosterd

Beetje bouillon

1/4 l room

Zout, peper, bieslook of peterselie
Boodschappen bestellen
Benodigdheden
braadpan

Bereidingswijze

Het varkensvlees aan beide kanten aanbraden,

een flinke ui toevoegen en even meebakken.

Een beetje bouillon erbij doen

en zo het vlees ongeveer 20 minuten laten stoven
.
De mosterd mengen met de room en wat peper en zout bij het vlees voegen.


Laat alles zo nog 30 minuten stoven.

Roer hier dan de bieslook of peterselie bij

Serveertip

Lekker met andijvie en spaghettini of een gewoon aardappeltje

body{background: url(http://members.lycos.nl/ibeks/hpbimg/103136393_2b3694ce9c.jpg)}--

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten