Krokant gehaktbroodje met gepofte aardappel en groentjes

  • Belgisch, Hoofdgerecht
  • 30-60 min.
  • Geplaatst op 25-02-2006

Alles met een prima roomsausje, en er ontstaat een eenvoudig, maar erg lekker gerecht !

Deel dit recept

Ingrediënten 4 personen
-300 gram gemengd gehakt
-1 ei
-paneermeel
-100 gram erwtjes (diepvries)
-50 gram peultjes (diepvries)
-1 wortel
-1 dl room
-peper en zout
-2 aardappelen


Boodschappen bestellen

Voorbereiding

-Leg de aardappelen op een bakplaat en overgiet met een scheutje olijfolie.
-Plaats in de oven op 180 graden gedurende een uurtje.
*Meng het gehakt met het ei en voeg paneermeel toe tot je een stevige bal kunt maken.
*Kruid met peper en zout en verdeel in 2 bolletjes.
*Leg op een bakplaat en druk een beetje plat.

Bereidingswijze

-Bak in de oven op 180 graden gedurende 20 ? 30 minuten.
-Schil de wortel en snij deze in stukjes.
-Stoof de wortel met de erwtjes en de peultjes in een beetje olijfolie.
-Voeg de room toe en kruid met peper en zout.
-Snij de aardappel in 2 en leg deze op het bord.
.

Serveertip

Serveer het gehaktbroodje erbij en de groentjes in het sausje

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten