1. Home
  2. Recepten
  3. Groente
  4. Salade
  5. Carpaccio salade
  6. Carpaccio

Carpaccio

  • Italiaans, Voorgerecht
  •  0-10 min.
  • Geplaatst op 24-02-2006

Ingrediënten 2 personen


Carpaccio voor 2 personen.

Een goede kwaliteit Balsamico-azijn.

Pijnboompitten.

Rucolasalade.

Olijfolie.

Parmezaanse kaas.


Add to JUMBO shopping list

Verder heb je nodig


Kaasschaaf.
koekepan.
slacentrifuge.


Carpaccio
Carpaccio
Carpaccio
Carpaccio

Een zaaalige Carpaccio volgens recept van een Italiaans restaurant in Calpe.

Deel dit recept

Ontdek meer:

Voorbereiding


Was en droog de Rucolasalade.

Bak de pijnboompitten iets aan in een beetje olie en laat ze op een stuk keukenpapier afkoelen.

Bereidingswijze


Smeer 2 borden in met olijfolie en leg de Carpaccio er mooi in een cirkel op.

Leg in het midden een bergje Rucolasalade.

Schaaf mooie lange plakken van de Parmezaanse kaas en leg deze helemaal over de Rucolasalade heen.

Strooi de pijnboompitten over de Carpaccio.

Dit recept is te vinden in:

Serveertip


Ik zet de fles Balsamiciazijn op tafel zodat ieder zelf naar eigen smaak de azijn over de Carpaccio kan sprenkelen.

Serveer dit voorgerecht met een glas krachtige rode wijn .
Mmmm zaaaaalig!
Eet smakelijk!



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van jokewvg


Reacties (2)

Bekijk alle reacties Ophalen reacties ... Bekijk minder reacties


Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van jokewvg
Leuk kookboek om te volgen
?
Tip van Smulweb
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top