Volkorenspaghetti met zalm en scampi

  • Belgisch, Hoofdgerecht
  • 30-60 min.
  • Geplaatst op 24-02-2006

Heerlijk en eenvoudig pastarecept

Deel dit recept

Ingrediënten 4 personen
- 300 tot 400 g volkorenspaghetti
- potje boursin cuisine met kruiden light
- scheutje lightroom
- 400 g champignons
- 400 g zalmfilet
- 200 g gerookte zalm
- 16 scampi\'s gepeld
- peterselie en bieslook
- peper
- 1 ui
- 200 g geraspte wortelen
Boodschappen bestellen

Voorbereiding

De verse zalm in de microgolf gaar stoven

Bereidingswijze

-Uisnippers en champignons stoven in de wok, daarna de scampi en vervolgens de geraspte wortels toevoegen.
-De boursin cuisine erdoor roeren, alsook de reepjes gerookte zalm.
- Op het einde bijkruiden met peper, lightroom erbij en afwerken met bieslook en peterselie.

Serveertip

-De beetgare pasta met de saus mengen en op bord schikken. Bovenop komt de zalm en nog wat bieslook

Laatste reacties

tuxie avatar
tuxie 25-02-2006

neem ik mee, je kan nooit genoeg pasta-recepten hebben! Bedankt! Saskia

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten