Volkorenspaghetti met zalm en scampi
- Belgisch, Hoofdgerecht
- 30-60 min.
- Geplaatst op 24-02-2006
Heerlijk en eenvoudig pastarecept
Ingrediënten 4 personen
- 300 tot 400 g volkorenspaghetti- potje boursin cuisine met kruiden light
- scheutje lightroom
- 400 g champignons
- 400 g zalmfilet
- 200 g gerookte zalm
- 16 scampi\'s gepeld
- peterselie en bieslook
- peper
- 1 ui
- 200 g geraspte wortelen
Voorbereiding
De verse zalm in de microgolf gaar stoven
Bereidingswijze
-Uisnippers en champignons stoven in de wok, daarna de scampi en vervolgens de geraspte wortels toevoegen.
-De boursin cuisine erdoor roeren, alsook de reepjes gerookte zalm.
- Op het einde bijkruiden met peper, lightroom erbij en afwerken met bieslook en peterselie.
Serveertip
-De beetgare pasta met de saus mengen en op bord schikken. Bovenop komt de zalm en nog wat bieslook
Laatste reacties
neem ik mee, je kan nooit genoeg pasta-recepten hebben! Bedankt! Saskia