Utrechtse macaronieschotel

  • Nederlands, Hoofdgerecht
  • 20-30 min.
  • Geplaatst op 24-02-2006

Deel dit recept

Ingrediënten 2 personen
!/2 pak macaronie-4 speklapjes-4 grote uien-kerriepoeder-paprikapoeder-peper-zout- 1 klein blikje tomatenpuree
Boodschappen bestellen
Benodigdheden
koekenpan- kookpan

Voorbereiding

Schil de uien en snijdt ze klein. Bak de speklapjes en snijd ze in dobbelsteentjes. Bak de uien tot ze kleuren en doe de spekblokjes erbij, kruiden naar smaak. Tomatenpuree erbij doen en ca.10-15 minuten laten sudderen. Intussen de macaronie koken volgens de gebruiksaanwijzing op het pak. Afgieten en afspoelen met koud water, boter in de pan en macaronie terug doen in de pan uien/vleesmengselsaus door de macaronie roeren even doorwarmen. En direct serveren

Serveertip

Tip: eventueel bestrooien met geraspte kaas en wat sambal

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten