Romig kipstoofpotje met kastanjechampignons
- Hoofdgerecht
- 30-60 min.
- Geplaatst op 24-02-2006
Bereidingswijze
Verhit de olie in een braadpan en bak de kipfilets in ? 5 min. rondom bruin aan. Haal de kipfilets uit de pan en houd ze warm op een bord onder aluminiumfolie.
Fruit de uiensnippers 2 min. in het bakvet.
Voeg de kastanjechampignons toe en bak al omscheppend 5 min. mee.
Leg de kipfilets terug in de pan. Schenk 2? dl warm water en de Finesse erbij. Verkruimel het bouillontablet er boven en roer de mosterd erdoor.
Stoof de kip met de deksel op de pan in ? 30 min. zachtjes gaar. Haal de laatste 10 min. de deksel van de pan en laat het stoofvocht tot de gewenste dikte inkoken of bind met een beetje allesbinder.
Voeg peper en zout naar smaak toe en roer de verse dille erdoor.
Lekker met notenrijst en een salade van jonge bladsla.
Bron
C1000
Laatste reacties
Er zijn nog geen reacties