Roergebakken spinazie met snijbonen en geitenkaas

  • Hoofdgerecht
  • 10-20 min.
  • Geplaatst op 23-02-2006

Deel dit recept

Ingrediënten 4 personen
2 el wokolie
400 g panklare snijbonen (c1000)
2 zakken panklare spinazie ? 300 g (c1000)
peper, zout
60 g geroosterde pijnboompitten (c1000)
250 g verse geitenkaas
Boodschappen bestellen

Bereidingswijze

Verhit de olie in een wok en bak de snijbonen al omscheppend in ? 5 min. beetgaar.
Voeg de spinazie in 2-3 porties toe en bak al omscheppend tot alle spinazie geslonken is.
Schep de helft van de pijnboompitten erdoor en breng op smaak met peper en zout.
Verkruimel de geitenkaas boven de groenten en strooi de rest van de pijnboompitten erover.

Bron

C1000

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten