Kalfsrolletjes met ham en champignons

  • Italiaans, Hoofdgerecht
  • 20-30 min.
  • Geplaatst op 23-02-2006
  • Kalfsrolletjes met ham en champignons

    Kalfsrolletjes met ham en champignons

    Kalfsrolletjes met ham en champignons

Deel dit recept

Ingrediënten 4 personen
*4 kalfs- of varkensschnitzels *Half potje Bertolli Gusto Intenso Tomaat en Mascarpone *4 plakjes rauwe ham *Zout *Peper *3 eetlepels Bertolli Vloeibaar *250 gram champignons, in plakjes *1 dl droge witte wijn
Boodschappen bestellen

Bereidingswijze

Leg de kalfsschnitzels op een plank en sla ze met een deegroller of de platte kant van een groot mes iets platter. Bestrijk de schnitzels met de Gusto Intenso en leg er een plakje ham op. Rol de schnitzels stevig op. Wrijf de schnitzels in met zout en peper en steek ze vast met een cocktailprikker. Verhit de Bertolli Vloeibaar in een koekenpan en bak de rolletjes rondom in 6-8 minuten bruin. Bak de champignons 3 minuten mee. Schenk de wijn erbij en laat de rolletjes nog 5 minuten zachtjes sudderen.

Serveertip

Lekker met tagliatelle en sugar snaps.

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten