Rundvlees in bouillon uit de Romertopf

  • Nederlands, Hoofdgerecht
  • 60-120 min.
  • Geplaatst op 21-02-2006

Deel dit recept

Ingrediënten 4 personen
  • 750 gram doorregen runderlappen
  • 1/2 liter koude bouillon
  • 1 mergpijpje
  • 1 portie gesneden soepgroenten
  • peterselie
  • Boodschappen bestellen

    Bereidingswijze

    Laat de Romertopf 10 minuten onder water staan.
    Leg het vlees met de bouillon, mergpijpje
    en soepgroenten in de Romertopf.
    Leg de deksel op de schotel, zet hem in
    een koude oven en stel hem in op 200 graden.
    Stoof het vlees in 3 uur mals en gaar.
    Snijd het vlees in plakken, leg het terug in
    de Romertopf en bestrooi met peterselie.

    Laatste reacties

    Er zijn nog geen reacties

    Bewaren in kookboek

    Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

    Over de plaatser

    Doorsturen

    Home Recepten