Tjap tjoy

  • Aziatisch, Bijgerecht
  • 20-30 min.
  • Geplaatst op 20-02-2006
  • Tjap tjoy

    Tjap tjoy

    Tjap tjoy

  • Tjap tjoy

    Tjap tjoy

    Tjap tjoy

Zien ook mijn artikel: Nasi of bami speciaal

Deel dit recept

Ingrediënten
125 g worteltjes in dunne plakjes
125 g gebroken sperziebonen
125 g bloemkool roosjes
125 g gekerfde witte kool
75 g taugé
75 g bamboe spruiten
75 g doperwten
125 g plakjes paprika
1 ui gesnipperd
2 t djahe
3/4 t zout
1/4 t sambal
300 ml kippenbouillon
2 e ketjap benteng manis
1/2 t ve-tsin
250 g gaar kippen of varkensvlees, in kleine plakjes gesneden
maïzena voor binden van vocht
Boodschappen bestellen

Bereidingswijze

1. Fruit ui,sambal en djahe in olie.
2. Doe de groente erbij en laat ze even op hoog vuur roerbakken.
3. Voeg er dan de bouillon, ketjap, ve-tsin en het vlees aan toe.
4. Laat geheel gaar en warm worden en bind dan licht met maizena.
5. Maak Tjap Tjoi verder op smaak met ketjap en zout.

Dit recept is te vinden in:

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten