1. Home
  2. Recepten
  3. Groente
  4. Tjap tjoi
  5. Tjap tjoy

Tjap tjoy

  • Aziatisch, Bijgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op 20-02-2006

Ingrediënten


125 g worteltjes in dunne plakjes
125 g gebroken sperziebonen
125 g bloemkool roosjes
125 g gekerfde witte kool
75 g taugé
75 g bamboe spruiten
75 g doperwten
125 g plakjes paprika
1 ui gesnipperd
2 t djahe
3/4 t zout
1/4 t sambal
300 ml kippenbouillon
2 e ketjap benteng manis
1/2 t ve-tsin
250 g gaar kippen of varkensvlees, in kleine plakjes gesneden
maïzena voor binden van vocht



Tjap Tjoi

met kip

met kip
Tjap tjoy
Tjap tjoy

Zien ook mijn artikel: Nasi of bami speciaal

Deel dit recept

Ontdek meer:

Bereidingswijze

1. Fruit ui,sambal en djahe in olie.
2. Doe de groente erbij en laat ze even op hoog vuur roerbakken.
3. Voeg er dan de bouillon, ketjap, ve-tsin en het vlees aan toe.
4. Laat geheel gaar en warm worden en bind dan licht met maizena.
5. Maak Tjap Tjoi verder op smaak met ketjap en zout.

Dit recept is te vinden in:



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van deonart


Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van deonart
Leuk kookboek om te volgen
?
Tip van Smulweb
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top