Sajoer lodeh

  • Aziatisch, Bijgerecht
  • 20-30 min.
  • Geplaatst op 20-02-2006
  • Sajoer lodeh

    Sajoer lodeh

    Sajoer lodeh

Zien ook mijn artikel: Nasi of bami speciaal

Deel dit recept

Ingrediënten 4 personen
1 e bruine basterdsuiker
1/2 t laos
1 t knoflookpoeder
1 t sambal oelek
1 t djintan
1 t serehpoeder
1/2 t ketoembar
mespuntje trassie
1 ui gesnipperd
1 e santenmix
400 ml kippenbouillon
500 g gemengde groenten (bijv wortel, champignons, sperziebonen, bloemkool, witte kool, taugé, spruitjes of bloemkool)
Boodschappen bestellen

Bereidingswijze

1. Fruit uien in wat olie tot glazig, voeg er dan de kruiden en suiker aan toe en laat even meebakken.
2. Voeg er de bouillon aan toe met de groenten.
3. Breng ze aan de kook en laat het geheel nog even een kwartiertje zachtjes doorkoken tot gaar, maar nog knapperig.
4. Saus afmaken met santen mix.

Serveertip

serveer warm

Dit recept is te vinden in:

Laatste reacties

adeline43 avatar
adeline43 10-07-2014

Heerlijk Deon, neem je recept mee. Bedankt! Groetjes, Adeline

Delarosa avatar
Delarosa 30-05-2014

Lekker Deon, ik neem deze mee van je! Thanx hiervoor, dit wordt 'm het weekend :-) Vriendelijke Smulgroetjes, Erwin

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten