1 e bruine basterdsuiker
1/2 t laos
1 t knoflookpoeder
1 t sambal oelek
1 t djintan
1 t serehpoeder
1/2 t ketoembar
mespuntje trassie
1 ui gesnipperd
1 e santenmix
400 ml kippenbouillon
500 g gemengde groenten (bijv wortel, champignons, sperziebonen, bloemkool, witte kool, taugé, spruitjes of bloemkool)
Zien ook mijn artikel: Nasi of bami speciaal
1. Fruit uien in wat olie tot glazig, voeg er dan de kruiden en suiker aan toe en laat even meebakken.
2. Voeg er de bouillon aan toe met de groenten.
3. Breng ze aan de kook en laat het geheel nog even een kwartiertje zachtjes doorkoken tot gaar, maar nog knapperig.
4. Saus afmaken met santen mix.
Serveer warm
adeline43 10-07-2014
Heerlijk Deon, neem je recept mee. Bedankt! Groetjes, Adeline
Delarosa 30-05-2014
Lekker Deon, ik neem deze mee van je! Thanx hiervoor, dit wordt 'm het weekend :-) Vriendelijke Smulgroetjes, Erwin