1. Home
  2. Recepten
  3. Bijgerecht
  4. Aziatische keuken
  5. Sajoer lodeh

Sajoer lodeh

Door: deonart

  • Aziatisch, Bijgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op 20-02-2006

Ingrediënten 4 personen


1 e bruine basterdsuiker
1/2 t laos
1 t knoflookpoeder
1 t sambal oelek
1 t djintan
1 t serehpoeder
1/2 t ketoembar
mespuntje trassie
1 ui gesnipperd
1 e santenmix
400 ml kippenbouillon
500 g gemengde groenten (bijv wortel, champignons, sperziebonen, bloemkool, witte kool, taugé, spruitjes of bloemkool)


Sajoer lodeh
Sajoer lodeh

Zien ook mijn artikel: Nasi of bami speciaal

Deel dit recept

Ontdek meer:

Bereidingswijze

1. Fruit uien in wat olie tot glazig, voeg er dan de kruiden en suiker aan toe en laat even meebakken.
2. Voeg er de bouillon aan toe met de groenten.
3. Breng ze aan de kook en laat het geheel nog even een kwartiertje zachtjes doorkoken tot gaar, maar nog knapperig.
4. Saus afmaken met santen mix.

Serveertip

Serveer warm



Reacties (2)

Bekijk alle reacties Ophalen reacties ... Bekijk minder reacties


Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van deonart
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top