Hachee

  • Nederlands, Hoofdgerecht
  • > 120 min.
  • Geplaatst op 19-02-2006

grootmoeders hachee

Deel dit recept

Ingrediënten 4 personen
750 gr Hacheevlees
1 el Bloem
5 st Uien (grof gesneden)
? ltr Runderbouillon
100 gr Boter
1 el Tomatenketchup
3 st Laurierblaadjes
3 st Kruidnagel
optie:
2 el Zilveruitjes toevoegen
Boodschappen bestellen
Benodigdheden
voorkeur in een gietijzeren pan

Bereidingswijze

Haal het vlees door de bloem.
Braad het vlees in de boter.
Bak daarna de uien, kort mee.
Eventueel zilveruitjes.
Voeg de runderbouillon erbij.
Voeg de kruidnagel, laurier en tomatenketchup erbij.
Maak het geheel af met peper en zout.
Zet de pan 4 uur in de oven op 125 graden op conventionele boven en onderwarmte instelling,
dus geen hete lucht want dat gaat te snel.

Voor het opdienen laurier en kruidnagel verwijderen.

Serveertip

rode kool met appelmoes en aardappelpuree

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten