Salade van kip met spinazie en aardbeien
- Nederlands, Salade
- 0-10 min.
- Geplaatst op 18-02-2006
met een limoendressing
Ingrediënten 2 personen
10 ml arachideolie,1 kipfilet,
1 g knoflookpoeder,
20 ml mayonaise,
? limoen,
gemberpoeder,
10 ml melk,
60 g verse spinazieblaadjes,
4 aardbeien,
10 g amandelen
Benodigdheden
Wok, mes, bordenVoorbereiding
Snijd de kipfilet in stukjes.
Pers de limoen.
Was de aardbeien en snijd ze in plakjes.
Bereidingswijze
Verhit de olie in een wok voeg de kip toe met de knoflookkruiden, bak rondom bruin in ca. 10 min en zet apart.
Meng in een kom de mayonaise, limoensap, gember en melk.
Verdeel de spinazie over de borden en leg er de kip en aardbeien op. Besprenkel met de dressing en bestrooi met amandelen.
Laatste reacties
Lekker fris. Moet die melk door de mayo?