Salade van kip met spinazie en aardbeien

  • Nederlands, Salade
  • 0-10 min.
  • Geplaatst op 18-02-2006

met een limoendressing

Deel dit recept

Ingrediënten 2 personen
10 ml arachideolie,
1 kipfilet,
1 g knoflookpoeder,
20 ml mayonaise,
? limoen,
gemberpoeder,
10 ml melk,
60 g verse spinazieblaadjes,
4 aardbeien,
10 g amandelen
Boodschappen bestellen
Benodigdheden
Wok, mes, borden

Voorbereiding

Snijd de kipfilet in stukjes.
Pers de limoen.
Was de aardbeien en snijd ze in plakjes.

Bereidingswijze

Verhit de olie in een wok voeg de kip toe met de knoflookkruiden, bak rondom bruin in ca. 10 min en zet apart.
Meng in een kom de mayonaise, limoensap, gember en melk.
Verdeel de spinazie over de borden en leg er de kip en aardbeien op. Besprenkel met de dressing en bestrooi met amandelen.

Laatste reacties

sjakkus avatar
sjakkus 26-02-2007

Lekker fris. Moet die melk door de mayo?

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten