Ingerolde tilapia filet

  • Belgisch, Hoofdgerecht
  • 20-30 min.
  • Geplaatst op 17-02-2006

Gestoomde tilapia filet, opgerold en gevuld met zalm

Deel dit recept

Ingrediënten 4 personen
-4 grote paksoi bladeren
- 4 tilapia filets
- 4 plakken gerookte zalm
- pasta
- peper en zout





Boodschappen bestellen

Voorbereiding

Blancheer de paksoi bladeren kort. Leg ze plat uit op een snijplank. Snij de tilapia filet eventueel door de helft indien hij te dik is. Leg de tilapia en de gerookte zalm op de pasoi en rol voorzichtig maar strak op.

Bereidingswijze

Stoom in ongeveer 20 tot 30 minuten gaar. Kook de pasta af en serveer met groenten naar keuze.

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten