Zeebaars met kappertjes, tomaatjes en verse basilicum

  • Frans, Ovenschotel
  • 30-60 min.
  • Geplaatst op 17-02-2006

Super lekker en toch SUPER eenvoudig

Deel dit recept

Ingrediënten 4 personen
  • 1 zeebaars ca 1 kilo
  • 10 cherrytomaatjes, gehalveerd
  • 1 sjalotje, in ringen
  • 2 el kappertjes
  • 5 blaadjes basilicum
  • 10 zwarte olijven zonder pit, gekneusd
  • 4 ansjovisfilets
  • scheutje vergine olijfolie `fijn zeezout en versgemalen zwarte peper

Boodschappen bestellen
Benodigdheden
Vet een braadslee in de met olijfolie

Voorbereiding

Verwarm de oven voor op180 graden

Bereidingswijze

  • Leg de vis in de braadslee en vuil de holte van de vis met overige ingredi?nten. Strooi zout en peper over de vis en sliertjes olijfolie. Bak de vis in circa 25 minuten gaar in de oven.
  • AFWERKING
  • Fileer de vis en serveer hem met de vulling.

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten