Courgette gevuld met tonijn

  • Hoofdgerecht
  • 30-60 min.
  • Geplaatst op 17-02-2006

Deel dit recept

Ingrediënten 4 personen
200 g zilvervliesrijst

2 courgettes

1 rode paprika

2 uien

2 blikjes tonijnmoot in olijfolie (a 160 g)

1 blikje tomatenpuree (70 g)

paprikapoeder

Boodschappen bestellen

Bereidingswijze

Oven op 200? C voorverwarmen. Rijst met weinig zout volgens gebruiksaanwijzing koken. Courgettes wassen, halveren en met lepel uithollen. Binnenste deel courgettes in blokjes snijden. Paprika schoonmaken en in blokjes snijden. Uien pellen en snipperen. Blikjes tonijn afgieten. Olie van tonijn in pan verhitten en ui, tomatenpuree, blokjes courgette en paprika bakken. Tonijn toevoegen en met zout, peper en paprikapoeder op smaak brengen. Courgettes in ovenschaal leggen, met mengsel vullen en 15 min. in oven verwarmen. Courgettes met rijst serveren.

Serveertip

Lekker met salade van kropsla met yoghurtdressing.

Dit recept is te vinden in:

Laatste reacties

big_trom avatar
big_trom 26-02-2006

heerlijk en ga het zelf ook eens maken

gissie avatar
gissie 25-02-2006

Hallokes , Heel erg bedankt voor je recept , Groetjes Gissie

theravk avatar
theravk 23-02-2006

Is dit niet een recept van de AH site ????

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten