babi pangang

  • Chinees, Hoofdgerecht
  • 20-30 min.
  • Geplaatst op 15-02-2006

makkelijk en erg lekker !

Deel dit recept

Ingrediënten 4 personen
750 gram varkenspoulet of fricandeau in reepjes gesneden, 1 rode paprikain reepjes, 1 bakje champignons in plakjes, 2 uien in blokjes, 1 glas atjar, 5 eetl. ketjap manis, 4 perzikken uit blik in blokjes gesneden, 1 theelepel sambal, scheut azijn, 3 eetl. bruine basterdsuiker, 1 pakje tomatenpuree, 1 bouillonblok, knoflookpoeder
Boodschappen bestellen
Benodigdheden
wok of braadpan

Bereidingswijze

bak het vlees in olie of boter net niet gaar, bak dan de paprika, champignons en uien mee. voeg de ketjap en de tomatenpuree toe. roer de basterd, sambal, en azijn er door. maak op smaak met knoflookpoeder en de bouillonblok. voeg een scheut water toe en laat alles pruttellen tot het vlees gaar is. voeg als laatste de atjar en de perzikken toe tot deze ook warm zijn. Als de saus erg dun is even binden met aardappelmeel of maizena

Serveertip

serveer met witte rijst of mie, perzik kan vervangen worden door ananas

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten