canneloni met spinazie en tonijn!!!

  • Italiaans, Hoofdgerecht
  • 10-20 min.
  • Geplaatst op 14-02-2006

erg makkelijk en lekker recept...kan als hoofdgerecht maar is ook erg lekker als tussendoortje..

Deel dit recept

Ingrediënten 2 personen
* 8 canneloni
* 500 gr verse of diepvries spinazie
* 1 blikje tonijn
* zout
* geraspte kaas
Boodschappen bestellen

Bereidingswijze

kook de canneloni volgens gebruiksaanwijzing. laat de tonijn uitlekken en doe die in een kom. bak de spinazie(verse) of kook de diepvries spinazie tot ie gaar is. wat zout toevoegen en onder de tonijn roeren. de canneloni vullen met het mengsel..leg ze in een schaal,bestrooi met geraspte kaas en zet dat even onder de gril tot de kaas gesmolten is. zowel warm als koud te eten.

Serveertip

eet smakelijk...ik heb dit recept in een ver verleden ergens gezien en maak het nog regelmatig! zeker het proberen waard!!

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten