japanse groentefondue

  • Japans,
  • > 120 min.

Deel dit recept

Ingrediënten 4 personen
2 kopjes tarwemeel
2 kopjes water
2 eieren
2 mespuntjes zout
maisolie 1 liter
courgette
paprika
broccolie
venkel
pompoen
wortel
rode ui
sesamzaad
Boodschappen bestellen
Benodigdheden
fonduepan
prikker
4 borden
4 messen en 4 vorken
schaal
snijplank
mesje

Voorbereiding

roer de tarwemeel , water en eieren en het zout tot een glad tempurabeslag.

Bereidingswijze

verwarm de olie in een fonduepan tot 180 graden.
haal telkens een prikker met een of twee stukjes groente door het beslag, bestrooi ze met smaakmaker sesamzaad en frituur het pakketje in de olie.
ga uit van 250 gram groente per persoon

Serveertip

lekker met stokbrood en salade en sausjes.

Log in om een reactie te plaatsen

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

redsonja avatar
redsonja

Kooktip!

Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Doorsturen

Home Recepten