luxe wild&vleesfondue in rode wijn

  • Nederlands,
  • > 120 min.
  • Geplaatst op 12-02-2006

Deel dit recept

Ingrediënten 4 personen
1 pot wildfond
75 cl wijn
2 laurier blaadjes
2 takjes tijm
zout en peper
ossenhaas
lamshaasje
fazantfilet
struisvogelbiefstuk
konijnfilet
hertenbiefstuk
Boodschappen bestellen
Benodigdheden
fonduepan
pan
prikkers
4 borden
4 messen en 4 vorken
snijplank
mesje

Voorbereiding

vul en ruime pan met wildfond, wijn, laurierblaadjes, tijm, zout en peper en breng dit aan de kook.
laat het 30 min. afgedekt heel zachtjes trekken.
haal de laurier en de tijm eruit.

Bereidingswijze

giet de wijnbouillon over in de fonduepan en verwarm het opnieuw.
prik kleine stukjes wild aan de fondueprikker en gaar deze in de bouillon.
ga uit van 200 tot 250 gram vlees per persoon.

Serveertip

stokbrood, salades en sausjes

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten