1. Home
  2. Recepten
  3. Nederlandse keuken
  4. luxe wild&vleesfondue in rode wijn

luxe wild&vleesfondue in rode wijn

  • Nederlands,
  •  > 120 min.
  • Geplaatst op 12-02-2006

Ingrediënten 4 personen


1 pot wildfond
75 cl wijn
2 laurier blaadjes
2 takjes tijm
zout en peper
ossenhaas
lamshaasje
fazantfilet
struisvogelbiefstuk
konijnfilet
hertenbiefstuk


Verder heb je nodig


Fonduepan
pan
prikkers
4 borden
4 messen en 4 vorken
snijplank
mesje


Deel dit recept

Ontdek meer:

Voorbereiding

Vul en ruime pan met wildfond, wijn, laurierblaadjes, tijm, zout en peper en breng dit aan de kook.
laat het 30 min. afgedekt heel zachtjes trekken.
haal de laurier en de tijm eruit.

Bereidingswijze

Giet de wijnbouillon over in de fonduepan en verwarm het opnieuw.
prik kleine stukjes wild aan de fondueprikker en gaar deze in de bouillon.
ga uit van 200 tot 250 gram vlees per persoon.

Serveertip

Stokbrood, salades en sausjes



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van redsonja


Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van redsonja
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top