visfondue

  • Nederlands,
  • > 120 min.

Deel dit recept

Ingrediënten 4 personen
2 liter water
5 tuinkruidenbouillonblokjes
1 ui, in ringen
2 geperste knoflook teentjes
vis: zalm, garnalen, pangasius, tonijn, tilapia, roodbaars of zeeduivel.
Boodschappen bestellen
Benodigdheden
fonduepan
prikkers
4 borden
4 messen en 4 vorken
knoflook pers
snijplank
mesje
schaal

Voorbereiding

ui in ringen snijden
knoflookteentjes uit persen
water aan de kook brengen met kruidenbouillonblokjes.
voeg de ui en de knoflook toe en laat dit geheel 30 min. op laag vuur sudderen.

Bereidingswijze

giet de bouillon in de fonduepan en verwarm het opnieuw.
doe telkens een stukje vis in een fondeunetje en laat dit garen in de bouillon .
ga uit van 200 tot 250 gram vis per persoon.

Serveertip

stokbrood, salades, en sausjes.

Log in om een reactie te plaatsen

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

redsonja avatar
redsonja

Kooktip!

Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Doorsturen

Home Recepten