Smulweb.nl maakt gebruik van cookies

Graag houden wij onze website gratis, daarom maken wij gebruik van cookies en vergelijkbare meettechnieken. Hiermee kunnen wij uw instellingen onthouden en de website optimaliseren. Daarnaast kunnen wij voor advertenties een vergoeding ontvangen. Meer over cookies leest u hier.

Om verder te gaan naar de website,
verzoeken wij u om akkoord te geven.

Gaat u hiermee akkoord?

Ja, ik accepteer de cookies
  1. Home
  2. Recepten
  3. Nederlandse keuken
  4. visfondue

visfondue

Door: redsonja

  • Nederlands
  •  > 120 min.
  • Geplaatst op 12-02-2006

Ingrediënten 4 personen


2 liter water
5 tuinkruidenbouillonblokjes
1 ui, in ringen
2 geperste knoflook teentjes
vis: zalm, garnalen, pangasius, tonijn, tilapia, roodbaars of zeeduivel.


Verder heb je nodig


Fonduepan
prikkers
4 borden
4 messen en 4 vorken
knoflook pers
snijplank
mesje
schaal


Ontdek meer:

Voorbereiding

Ui in ringen snijden
knoflookteentjes uit persen
water aan de kook brengen met kruidenbouillonblokjes.
voeg de ui en de knoflook toe en laat dit geheel 30 min. op laag vuur sudderen.

Bereidingswijze

Giet de bouillon in de fonduepan en verwarm het opnieuw.
doe telkens een stukje vis in een fondeunetje en laat dit garen in de bouillon .
ga uit van 200 tot 250 gram vis per persoon.

Serveertip

Stokbrood, salades, en sausjes.



Deel dit recept

Reacties (1)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van redsonja
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top