traditionele vleesfondue

  • Nederlands,
  • > 120 min.

Deel dit recept

Ingrediënten 4 personen
vlees
zonnebloem olie 1 liter
Boodschappen bestellen
Benodigdheden
fondue pan
prikkers
schaal
4 borden
4 messen en 4 vorken

Voorbereiding

als je lapjes vlees hebt gekocht , in kleine stukjes snijden.

Bereidingswijze

verwarm 1 liter zonnebloemolie in een fondue pan tot 180 graden.
zet telkens een prikkeer met een stukje vlees in de olie totdat het gaar is.
ga uit van 200 tot 250 gram vlees per persoon.
zoals kipfilet, kalkoenfilet, biefstuk, hamlapjes,.
let op dat u rauwe kip en kalkoen niet bij ander vlees op een bord legt.

Serveertip

lekker met stokbrood en sausjes en salades.

Dit recept is te vinden in:

Log in om een reactie te plaatsen

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

redsonja avatar
redsonja

Doorsturen

Home Recepten