1. Home
  2. Recepten
  3. Nederlandse keuken
  4. traditionele vleesfondue

traditionele vleesfondue

  • Nederlands,
  •  > 120 min.
  • Geplaatst op 12-02-2006

Ingrediënten 4 personen


Vlees
zonnebloem olie 1 liter


Verder heb je nodig


Fondue pan
prikkers
schaal
4 borden
4 messen en 4 vorken


Deel dit recept

Ontdek meer:

Voorbereiding

Als je lapjes vlees hebt gekocht , in kleine stukjes snijden.

Bereidingswijze

Verwarm 1 liter zonnebloemolie in een fondue pan tot 180 graden.
zet telkens een prikkeer met een stukje vlees in de olie totdat het gaar is.
ga uit van 200 tot 250 gram vlees per persoon.
zoals kipfilet, kalkoenfilet, biefstuk, hamlapjes,.
let op dat u rauwe kip en kalkoen niet bij ander vlees op een bord legt.

Serveertip

Lekker met stokbrood en sausjes en salades.



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van redsonja


Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van redsonja
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top