KIPSATE VAN YVONNE

  • Indonesisch, Bijgerecht
  • 60-120 min.
  • Geplaatst op 12-02-2006

Lekkere kipsate,even marineren, grillen en klaar!!!

Deel dit recept

Ingrediënten 4 personen
400 gram kipfile
1 1/2 theelepel laos
1 1/2 theelepel ketoembar
1 1/2 theelepel djahe
1/2 theelepeltje sambal
2 teentjes knoflook
1 1/2 eetlepel zoete ketjap
1 1/2 eetlepel olie (geen olijfolie)
beetje zout en peper


Boodschappen bestellen
Benodigdheden
satestokjes
grote kom
grill

Voorbereiding

snij de kipfile in stukjes
doe alle ingredieenten in een grote kom en laat dit ongeveer een uur marineren

Bereidingswijze

rijg de kip aan satestokjes en leg ze op de hete grill tot ze gaar en mooi bruin zijn

Serveertip

Lekker met satesaus, rijst of brood

Laatste reacties

alidada avatar
alidada 03-03-2006

Dit lijkt me heerlijk en neem het dus mee. Dank je wel! Groetjes, Louise

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten