vitello tonnato

  • Italiaans, Voorgerecht
  • 10-20 min.
  • Geplaatst op 12-02-2006

Deel dit recept

Ingrediënten
1 blikje tonijn, 2 ansjovisfilets, 1 ei, 3el. goede olijfolie, 1tl.kappertjes, peterselie, 100 g.gesneden fricandeau, ijsbergsla, citroen
Boodschappen bestellen

Voorbereiding

ei hard koken; peterselie fijn snijden

Bereidingswijze

alle ingredienten in keukenmachine pureren behalve fricandeau, sla en citroen; op smaak brengen met een beetje citroensap, zout en peper; slabladen over de borden verspreiden; daarop de fricandeau; saus op de fricandeau scheppen; garneren met peterselie en eventueel citroenpartjes

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten