Rode mojo

  • Spaans, Bijgerecht
  • 60-120 min.
  • Geplaatst op 12-02-2006


Een beetje van Giessenborch en een beetje van mezelf

Deel dit recept

Ingrediënten
3 tenen knoflook - 4 gedroogde chilipepertjes - 1 tl grof zeezout - 2 dl olijfolie - 1,5 dl witte wijnazijn - 0,5 tl komijn - 0,5 tl paprikapoeder

Boodschappen bestellen
Benodigdheden
vijzel

Voorbereiding


Doe de gedroogde pepertjes in kokend water en laat het gedurende minimaal 1 uur wellen. Maak de knoflook schoon.

Bereidingswijze

Doe alle ingeredienten behalve de olie in een vijzel en draai alles fijn. Als er een fijne pasta is ontstaan, de olijfolie in een dun straaltje toevoegen en goed vermengen.

Serveertip

Met een zelfgebakken broodje

Laatste reacties

deonart avatar
deonart 16-02-2006

bedankt! Deon

alidada avatar
alidada 16-02-2006

Wat leuk, ik was net naar dit recept op zoek, het wordt vaak gegeten (heb ik me laten vertellen) bij Papas Arrugadas (of zoiets, dat schijnen hele zoute aardappeltjes te zijn!) Ik ga het proberen als het een beetje lekkerder weer wordt! Lijkt me lekker zomers. Groetjes, Louise

bezemsteeltje avatar
bezemsteeltje 13-02-2006

Lijkt me wel wat bij onze zomerse escapades! Groetjes,Lut.

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten