Gegrilleerde rundersausijsjes met gekarameliseerde uien

  • Hoofdgerecht
  • 20-30 min.
  • Geplaatst op 12-02-2006

Deel dit recept

Ingrediënten 2 personen
Boodschappen bestellen

Voorbereiding

Laat de worstjes even wellen in een schaal met heet water. Dep ze droog en kwast ze in met olijfolie.

Bereidingswijze

Verhit wat vloeibare margarine in een braadpan en bak hierin de uien tot ze goudbruin zijn. Voeg de knoflook toe en laat even meebakken. Voeg dan de bruine suiker, de bouillon en de balsamicoazijn toe. Breng dit aan de kook en laat doorsudderen totdat een stroperige saus is ontstaan. Maak op smaak met zout en peper.
Grilleer inutssen de worstjes in een gietijzeren en ketshete grilleerpan aan alle kanten mooi bruin, druk de worstjes af en toe goed aan zodat een mooi grillpatroon ontstaat.

Serveertip

Schep de worstjes en de gekarameliseerde uien op de borden en garneer met een blaadje verse oregano of peterselie.
Erg lekker met een romig aardappel-knoflookpureetje.

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten