Mozzarella hartjes
- Belgisch, Voorgerecht
- 0-10 min.
- Geplaatst op 12-02-2006
Valentijn starter bij uitstek deze warme mozzarellahartjes
Ingrediënten 2 personen
-125 gram mozzarella-paneermeel
-1 ei
-olijfolie
-peper
-basilicum
Voorbereiding
-Klop het ei los in een diep bord.
-Meng er wat peper en gedroogd basilicum doorheen.
-Snijd de mozzarella in plakjes van ongeveer 1 centimeter dikte.
-Probeer nu deze plakjes bij te snijden zodat ze de vorm van kleine hartjes aannemen
Bereidingswijze
-Haal nu de kaas-hartjes door het eimengsel en vervolgens door de paneermeel, zodat ze volledig bedekt zijn.
-Verwarm wat olijfolie in een koekenpan.
-Zorg er voor dat je genoeg olie in de pan doet, zodat de hartjes op zijn minst voor de helft bedekt worden.
-Bak de hartjes nu kort in de warme olie, ongeveer een halve minuut aan elke zijde. Pas op dat de kaas niet gaan smelten!
Serveertip
warm serveren met een stukje stokbrood
Laatste reacties
mmm,..lekker zeg