Mozzarella hartjes

  • Belgisch, Voorgerecht
  • 0-10 min.
  • Geplaatst op 12-02-2006

Valentijn starter bij uitstek deze warme mozzarellahartjes

Deel dit recept

Ingrediënten 2 personen
-125 gram mozzarella
-paneermeel
-1 ei
-olijfolie
-peper
-basilicum
Boodschappen bestellen

Voorbereiding

-Klop het ei los in een diep bord.
-Meng er wat peper en gedroogd basilicum doorheen.

-Snijd de mozzarella in plakjes van ongeveer 1 centimeter dikte.
-Probeer nu deze plakjes bij te snijden zodat ze de vorm van kleine hartjes aannemen

Bereidingswijze

-Haal nu de kaas-hartjes door het eimengsel en vervolgens door de paneermeel, zodat ze volledig bedekt zijn.

-Verwarm wat olijfolie in een koekenpan.

-Zorg er voor dat je genoeg olie in de pan doet, zodat de hartjes op zijn minst voor de helft bedekt worden.
-Bak de hartjes nu kort in de warme olie, ongeveer een halve minuut aan elke zijde. Pas op dat de kaas niet gaan smelten!

Serveertip

warm serveren met een stukje stokbrood

Laatste reacties

nanettel avatar
nanettel 22-01-2008

mmm,..lekker zeg

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten