Tjap Tjoy met kip

  • Chinees,
  • 10-20 min.
  • Geplaatst op 10-02-2006

conimex recept

Deel dit recept

Ingrediënten 4 personen
? 400 g kastanjechampignons

? 2 paprika\\\'s

? 6 lente-uitjes

? Conimex Woksaus Five Spice

? Conimex Wok Olie

? 400 g kipfilet

? 0.5 zak (250 g) Conimex Mie (nestjes)
Boodschappen bestellen

Bereidingswijze

Breng in een ruime pan een flinke laag water (met wat zout of ketjap asin) aan de kook. Voeg de mie toe, kook deze in ca. 12 minuten gaar. Afgieten in een vergiet en goed laten uitlekken.

Maak ondertussen de champignons schoon en halveer ze.

Was de paprika?s, halveer ze, verwijder de zaadlijsten en snijd ze in stukjes.

Was en snijd de lente-uitjes in schuine stukjes van ca. 2 cm.

Snijd de kipfilet in reepjes.

Zet een grote wok op het vuur en laat de wok goed heet worden. Voeg een scheutje olie toe en wok de kipreepjes en de paprikastukjes ca. 5 minuten.
Voeg de champignons en de lente-ui toe en wok deze ca. 3 minuten mee.

Voeg de mie en naar smaak de woksaus (ca. 10 eetlepels) toe
en roerbak nog 1 minuut.

Schep de Tjap Tjoy in diepe borden of kommen.

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten