Mexicaanse koffie

  • Mexicaans,
  • 10-20 min.
  • Geplaatst op 10-02-2006

Deel dit recept

Ingrediënten 4 personen
Nodig voor 4 kopjes:
100 gr. boter, 50 gr.rietsuiker,1 mespunt zout, 1/2 theelepel gemalen kaneel,1/4 theelepel gemalen kruidnagels, 1 kopje
gezoete slagroom, geraspte sinaasappelschil
4 theelepels citroensap, 4 likeurglazen:
Boodschappen bestellen

Bereidingswijze

Meng de boter en de suiker tot een vaste massa en voeg er het zout en de kruiden bij.
Neem daarvan acht theelepels. De rest bewaar je in de koelkast voor een andere keer. Zet sterke koffie. Doe de suiker-boter
massa in een mengbeker en voeg daarbij de slagroom, de geraspte sinaasappelschil, het
citroensap en de likeur. Giet daarover heen
de kokende hete koffie. Goed omroeren en
opdienen in grote glazen.

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten