Five Spice noedelsoep

  • Chinees,
  • 10-20 min.
  • Geplaatst op 10-02-2006

http://www.conimex.nl/wokmail/2005_week_52/five_spice_noedelsoep.jpg

conimex recept

Deel dit recept

Ingrediënten 4 personen
? 500 g (baby) paksoi

? 200 g kerstomaatjes

? 400 g rauwe gepelde gamba?s

? Conimex Woksaus Five Spice

? Conimex Wok Olie

? 1,5 l visbouillon (van 3 tabletten)

? 0,5 pak Conimex Wok Noedels

? Conimex Gebakken Uitjes
Boodschappen bestellen

Bereidingswijze

Was en snijd de paksoi in repen (van baby paksoi hoeven de blaadjes alleen maar losgehaald te worden, die kunnen verder heel blijven.)

Verwijder de kroontjes van de tomaatjes en was ze.

Zet een grote wok op het vuur en laat de wok goed heet worden. Voeg een klein scheutje olie toe en wok de gamba?s met de kerstomaatjes 2 minuten.

Voeg 8 eetlepels woksaus toe en wok nog 1 minuut.

Voeg 1,5 l water en de bouillontabletten toe. Roer tot de tabletten zijn opgelost.

Voeg als de bouillon kookt de paksoi en de woknoedels toe en kook ze
2 minuten.

Voeg naar smaak woksaus toe, schep de noedelsoep in kommen en strooi er wat gebakken uitjes over.

Serveertip

Op tafel
Zet Conimex Balinese Kroepoek, Ketjap Manis en Sambal Badjak op tafel, om naar eigen smaak toe te voegen en erbij te nemen.

Lekker anders kan ook:
Als je geen visbouillontabletten in huis hebt kun je deze noedelsoep ook van bijvoorbeeld kippen- of kruidenbouillontabletten maken.

Zet een compleet menu op tafel
Lekker vooraf visballetjes met sweet chili-koriandersaus en limoenkwark toe.

Laatste reacties

tokofreak avatar
tokofreak 17-11-2013

Conimex?? are you kidding me?

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten