Smulweb.nl maakt gebruik van cookies

Graag houden wij onze website gratis, daarom maken wij gebruik van cookies en vergelijkbare meettechnieken. Hiermee kunnen wij uw instellingen onthouden en de website optimaliseren. Daarnaast kunnen wij voor advertenties een vergoeding ontvangen. Meer over cookies leest u hier.

Om verder te gaan naar de website,
verzoeken wij u om akkoord te geven.

Gaat u hiermee akkoord?

Ja, ik accepteer de cookies
  1. Home
  2. Recepten
  3. Scandinavische keuken
  4. Saus
  5. mosterd dille saus

mosterd dille saus

Door: robert_mil

  • Scandinavisch
  •  0-10 min.
  • Geplaatst op 10-02-2006

Ingrediënten


100 gram franse mosterd
100 gram kristalsuiker
1 deciliter zonnebloemolie
1/2 bos dille


Verder heb je nodig


Keukenmachine


Ontdek meer:

Voorbereiding

Alle ingredienten afwegen

Bereidingswijze

Mosterd en suiker opdraaien in Keukenmachine dan druppelsgewijs de olie toevoegen en als laatste de gehakte dille
eventueel afslappen met witte wijnazijn en/of water

Serveertip

Lekker bij gravlax of andere zalmvoorgerechten



Deel dit recept

Reacties (2)

Bekijk alle reacties Ophalen reacties ... Bekijk minder reacties


Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van robert_mil
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top