Gebakken tahu met kaas

  • Vegetarisch, Lunch/Brunch
  • 0-10 min.
  • Geplaatst op 07-02-2006

Deel dit recept

Ingrediënten 2 personen
6 plakken Tahu van 1/2 cm, 1 grote ui, 2 teentjes knoflook, een paar Sitake, tamari (japanse saus), stukje Bresse Bleu, theelepel sesamolie.
Boodschappen bestellen
Benodigdheden
Scherp mes, lepel om te mengen, kom om te mengen, koekepan om te bakken.

Voorbereiding

Snij de plakken in stukjes, snipper de uit, snij de Sitake klein en maak de knoflook fijn. snij de kaas kleiner.
Meng de tahu, ui, knoflook en tamari in een kom en laat intrekken. (paar minuten)

Bereidingswijze

Doe in de Koekepan een klein beetje sesamolie. Bak de ingetrokken tahu met ingredienten rondom bruin. Doe op het laatst de stukjes kaas erover en laat smelten roeren om kaas te mengen.

Serveertip

Bij een salade van rauwkost serveren.

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten